Anahtar Teslim Cami

Anahtar Teslim Cami

Anahtar Teslim Cami
Camilere özel tasarlanan kubbelerin şık ve estetik görünümü ustaların şaheseridir. Mimar Sinan ile başlayan ve günümüz ustaları tarafından yürütülen anahtar teslim cami, aynı geleneksel yöntemlerle devam etmektedir. Atalardan kalma yöntemlerin yeni nesil yöntemlerle harmanlanması ile oluşan kubbe, şadırvan, minare ve türbe kaplama işlemleri aynı titizlikle güncel bir şekilde devam etmektedir. Bu konuda deneyimli olan bu site, camilerin süsü olan ve geleneksel cami kültürünün bir parçası olan kubbe kaplama konusunda Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Yılın Dört Mevsiminde Aynı Hizmet Kalitesi

Firmanın başarısında söz sahibi olan işinde uzman olan ekip, bu işin uzmanı olanların oluşturduğu bir ekiptir. Firma işin ehli olmayan acemi veya bu işe yabancı kişileri ekibe almamaktadır. Bu işte firma ustalığa öncelikle önem vermektedir ve ustalık için gerekli bütün işlemleri düzenli bir şekilde takip etmektedir. Firmanın deneyimli usta ekibinin çalışma performansı anahtar teslim cami konusunda aradığınız tecrübeye sahiptir.

Müşteri Memnuniyeti Kalitemizdir

Sitede referans bölümünü ziyaret ettiğiniz zaman firmanın çalışma kalitesini yakından görebilirsiniz. Kurşunun yanı sıra dört mevsim nemden etkilenmeyen ve estetik özelliğini kaybetmeyen bakır da kaplamalarda kullanılmaktadır. Ayrıca paslanmayan ve görsel özelliğini kaybetmeyen alüminyum metali de kaplamalarda kullanılmaktadır. Kolay şekil alan bu madenler uzun yıllar camilerin hem estetiğini hem de güvenliğini artırmaktadır. Anahtar teslim cami konularında ve kubbe ile ilgili konularda şirketimiz gerekli yönlendirmeleri yapmaktadır. Kaplama ekibimiz her zaman için müşteri taleplerini değerlendirmektedir.

Sağlım İşçilik

Camiler için kubbe kaplama yapan birçok firma gibi bu firma da köklü bir firmadır. Firmanın kurucusu uzun yıllar kalfalık yaptıktan sonra usta olmuş ve beş yıl önce kendi şirketini kurmuştur. Kendi şirketini kurmasının ardından Turgut Aydın 2015 itibariyle kendi ekibini kısa sürede kurdu. Tecrübeli ustalardan oluşan ekip, ülke genelinde tanınmaya başladı. Hizmet kalitesini güncel bir şekilde sunmaya devam eden Turgut Aydın ve ekibi, yurdun dört bir yanına hizmet taşımaktadır.

Ekip oluşturmak bu sektörde önemlidir. İşin uzmanı olan kişilerle çalışmak ve işini seven kişilerle profesyonel cami kaplama çözümleri sunmak başarının sırrıdır. Eski tarihi camilerin yanı sıra yeni nesil camilerin ihtiyaç duyduğu kaplamalar ekibin uzmanlık alanına girmektedir.

Neden Bu Firma Tercih Ediliyor?

Firmanın tercih edilmesinin en önemli nedeni işçilik ve kalitedir. Kaplamada uzman çözüm seçenekleri firmamızın kalitesini ortaya koymaktadır. Zamanında iş teslimatı ve işin profesyonel yöntemlerle gerçekleştirilmesi kubbe kaplama hizmetinin başarılı bir şekilde gerçekleşmesinde önemli rol oynamaktadır.

Şirketimizin güzide ekibi öncelikle inceleme işlemi yaparak işe başlamaktadır. Daha sonra kubbenin projesi hazırlanır ve daha sonra uygulama safhasına geçilir. Uygulama safhasında hazırlanan kaplamalar seri bir şekilde montajlanır. Güneşe, yağmura, doluya ve kar yağışına dayanıklı kaplamalar su biriktirmeyen ve etkili oluk özelliğine sahip pratik tasarımlardır.

Kubbe tasarlarken ekibimiz;

*Kubbenin genel yapısını detaylı bir şekilde inceleyerek işe başlamaktadır.
*Kubbede kullanılacak metalin belirlenmesi de bu aşamada belirlenmektedir.
*Çalışacak işçi sayısının belirlenmesi de ekip tarafından belirlenmektedir.
*Kullanılacak malzemenin özellikleri ve miktarı da listeye eklenmektedir.
*Sözleşme konusu da camide yetkili olan kişilerle görüşülmektedir. Anlaşma sağlandıktan sonra sözleşme imzalanmaktadır.
*Sözleşmede işin teslim tarihi ve miktarı gibi bütün ayrıntılar yer almakta

Sorunsuz bir şekilde kubbe, minare ve şadırvan kaplama işlemi için ekspertiz hizmetine her zaman için ihtiyaç duyulmaktadır. Bu işlemle kısa süre zarfında kaplama yapılmaktadır ve ardından teslimat işlemi gerçekleştirilmektedir.