Planlı Projeli Teslim Cami Yapımı

Planlı Projeli Teslim Cami Yapımı

Kubbe, şadırvan ve minare kaplama konusunda deneyimli olan site, profesyonel ekip anlayışı ile camilere özel hizmet sunmaktadır. Cami kalfası kategorisinde deneyime ve tecrübeye önem veren şirket, işin ehli ustaların gözetiminde hizmet vermektedir. Türkiye’nin bütün illerine istisnasız hizmet götürmesi nedeniyle site ülke çapında tanınıyor. İstediğiniz sürede planlı projeli teslim cami yapımı konusunda müşteri hizmetlerimiz bilgi vermektedir.

Eski türbelerin ve hanların çatılarını kaplayan ekip, eski medrese kubbelerini, bakır, kurşun ve alüminyum gibi metallerle kaplamaktadır. Su sızıntılarının neden olduğu tahribatın önlenmesi adına kaplama işleminin güvenli yöntemlerle yapılması önemlidir. Her kubbe, minare ve kümbet için özel işçilik ve kaliteli metal seçimi gerçekleştirilmektedir.

İşçilikte Birinci Sınıf Çözüm

Firma, yıllarca bu işte hizmet vermiş ve gerekli deneyime ulaşmış ustalardan oluşmaktadır. Ustalar her geçen gün bu kategoride yeni nesil yöntemleri hizmet programına dahil etmektedir. Temelden yetişen ve işin uzmanları ile yola çıkan firma, bütün kubbe çeşitleri hakkında bilgi sahibidir. Kubbelerin uzun süre kullanılması ve aynı zamanda estetik yapısını koruması ilk önemli konudur. Ekip için müşteri memnuniyeti hizmet programının ana konusudur. Planlı projeli cami yapımı bu kategoride uzmanlık isteyen önemli bir konudur.

Müslümanların dünya ve ahiret işlerini istişare ettikleri ve beş vakit namaz kıldıkları camiler en iyisine layıktır. Cami yapımında cemaat en iyi olanını tercih etmektedir. Malzemenin yanı sıra işçilik konusu da son derece önemli bir konu olarak değerlendirilmektedir. Cami cemaatinin aradığı güven, kalite ve profesyonel işçilik firmanın hizmet programında yer almaktadır. İşin ehli ile çalışmak ve Allah’ın evine gereken değeri vererek en iyisini yapmak firmanın çalışma prensibidir. Planlı projeli cami yapımı gibi konularda da uzmanlık gereklidir.

Kaliteli ve Kullanışlı Malzeme

Deneyim ve tecrübe firmanın en önemli özelliklerinden biridir. Profesyonel işçiliğin yanı sıra kullanılan malzemenin kaliteli olması da son derece önemlidir. Malzemenin kalitesiz olması durumunda işçiliğin bir değeri kalmamaktadır. Firma bu bilinçle malzeme seçiminde güvenilirliği ve kaliteyi ön plana almaktadır.

Bakır, kurşun ve alüminyum malzemeleri sanat eseri gibi şekillendiren ve en güzel bir biçimde montajlama işlemi gerçekleştiren ekip, planlı bir şekilde çalışmaktadır. Proje aşamasından tamamlanma aşamasına kadar bütün kategorilerde profesyonellerle çalışmaya devam ediyoruz. Ekibimizde acemi veya işi bilmeyen hiç kimse görev almamaktadır.

Çalışma Planı Oluşturma

Her işte olduğu gibi bu işte de kaplama yapılacak yerde keşif işlemi yapılmaktadır. Şirket deneyimli elemanlarıyla kaplama yapılacak caminin genel özelliklerini inceler.

İncelerken;

* Kaplama yapılacak yerin yüksekliğini,

* Kaplama yapılacak alanın genişliğini,

* Hangi malzeme ile kaplanması gerektiğini,

* Kaplama ücretini belirlemektedir.

* Çalışma projesinin oluşturulması ve planlama işleminin yapılması.

Profesyonel bir şekilde cami kubbesi, şadırvan, minare ve benzeri yerlerin kaplanabilmesi için ekspertiz hizmeti ilk aşamada değerlendirilmektedir. Ekspertiz hizmetiyle kaplama işlemi esnasında çıkabilecek sorunlar tam anlamıyla çözümlenmektedir.

Kaliteli ve Güvenilir

Yıllardır hizmet veren ve şirket olarak son 5 yıldır çözüm üreten şirket, piyasada güvenin ve kalitenin adı haline gelmiştir. Serviste görev alan elemanların sunmuş olduğu hizmet kalitesi, firmanın işinin ehli olduğunu göstermektedir. Yaz aylarında ve kış aylarında her hangi bir korozyona uğramayan kaplamalar, paslanma ve görsel açıdan deformasyona uğramamaktadır. Firmanın hizmet kalitesinin temelinde yatan konu profesyonelliktir. Hızlı olmanın yanı sıra hizmetin kaliteli olması da önemlidir. Projeye sadık kalınarak gerekli bütün tamir, bakım ve montaj işlemi uzman ekip tarafından seri bir şekilde gerçekleştirilmektedir.